IRCSayfası - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası   VefaSohbet

Geri Dön   IRCSayfası - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası > Help Dünyası > Dersler ve Dökümanlar > HelpServ

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç  Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2020, 02:18   #1
Çevrimdışı
GeN
IS Founder
GeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
HeLper Seçme SoruLarı 4


-- Sponsor Baglantı --



HeLper Seçme SoruLarı 4


* Akick ve Access içerikLi SoruLar

Akick içerikli sorular:
Soru 1: Berkant nickini nasıl akicke alabilirim?
Cevap: /chanserv akick #kanal add Berkant!*@*

Soru 2: Helper ident’ini akicke almak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv akick #kanal add *!Helper@*

Soru 3: Whois bilgileri verilen Berkant nickli kişiyi ip adresinden akicke almak istiyorum. Komut nedir?
Cevap: /chanserv akick #kanal add *!*@195.175.189.ZurnaNet-4533*

Soru 4: Yedi haneli nicklerin kanalıma girmesini istemiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv akick #kanal add ???????!*@*

Soru 5: “b” harfi ile başlayan nickleri akicke almak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv akick #kanal add b*!*@*

Soru 6: “t” harfi ile biten nickleri akicke almak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv akick #kanal add *t!*@*

Soru 7: İçerisinde “sex” kelimesi içeren nickleri (sexi_founder, lezsex, 18_sex_f gibi) akicke almak istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv akick #kanal add *sex*!*@*

Soru 8: Akickte olduğum bir kanala nasıl giriş yapabilirim?
Cevap: Farklı bir nickle kanala girip kanal içinde akickli nickine geçebilirsiniz.

Soru 9: Kanalıma bir kişi girdi. Sonra nick' ini değiştirdi. Bir de baktım ki akicke aldığım birisi. Akick de girişlerde etkin oluyor. Akick'i nasıl aktif edebilirim o anda?
Cevap: /chanserv akick #kanal enforce

Soru 10: Kanalıma nicki ''b'' ile başlayıp ''t'' ile biten toplam 5 harfli nicklerin; ident’inde ''sex'' kelimesi bulunan ve IP adresi 195 ile başlayan kişilerin girmesini istemiyorum. Komut nedir?Cevap: /chanserv akick #kanal add b???t!*sex*@195*

************************************************** ****
************************************************** ****

Access içerikli sorular:
Soru 1: Kanalımın access listesinde bulunan ve “b” harfi ile başlayan nickleri listelemek istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv access #kanal list b*

Soru 2: Kanalımın access listesinde bulunan ve “t” harfi ile biten nickleri listelemek istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv access #kanal list *t

Soru 3: Kanalımın access listesindeki “b” ile başlayan ve “t” ile biten nickleri listelemek istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv access #kanal list b*n

Soru 4: Kanalımın access listesindeki Berkant nickli kişiye kimin access yazdığını görmek istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv access #kanal list Berkant

Soru 5: Kanalımın access listesine ben (founder) hariç hiç kimsenin bakmasını istemiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv levels #kanal dis acc-list

Soru 6: Kanalımın access listesine sadece 9999 access’li nicklerin bakabilmesini istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv levels #kanal set acc-list 9999

Soru 7: Kanalımda ben (founder) hariç hiç kimsenin access yazmasını istemiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv levels #kanal dis acc-change

Soru 8: Kanalımda sadece 9999 access’li kişilerin access yazabilmesini istiyorum. Komutu nedir?
Cevap: /chanserv levels #kanal set acc-change 9999

Soru 9: Kanalıma sadece accessi olanların giriş yapabilmesini istiyorum. Komutu nedir?Cevap: /chanserv set #kanal restricted on

Soru 10: Berkant nickine access eklemek istiyorum. Ancak bu eklediğim access Berkant nickli kişiye op vermeyecek, kanaldan ATACAK. Bu mümkün mü? Mümkünse komutu nedir?
Cevap: /chanserv access #kanal add Berkant -1
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 signatures.
  Alıntı ile Cevapla

İS Reklam
sohbetediyoruz.com
Yeni Konu Aç  Cevapla

Etiketler
helper seçme soruları 4


Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Helper Seçme SoruLarı 2 GeN HelpServ 0 01 Ağustos 2020 02:16
HeLper Seçme SoruLarı 1 GeN HelpServ 0 01 Ağustos 2020 02:15
HeLper Seçme SoruLarı 3 GeN Help Departmanlarından Son Haberler 0 01 Ağustos 2020 00:12
Helper secme sorulari GeN Help Departmanlarından Son Haberler 0 01 Ağustos 2020 00:04
Helper Karşıla Addonu GeN mIRC Scripting Hazır Kodlar 0 24 Haziran 2020 20:07